Jürgen Klopp har ettertrykkelig avvist at Europa League vil ødelegge Billige Liverpool Drakter For Barn kamp om Premier League-tittelen. De røde ligger for øyeblikket på andreplass på tabellen, og den europeiske sesongen er en spennende mulighet til å legge enda et trofé til klubbens voksende samling. Klopp erkjenner at det er krevende å konkurrere på flere fronter, men er klar på at Europa League ikke vil være en distraksjon, men heller et ekstra fokus som kan gi laget ny energi.

I en samtale med report adresserte Klopp potensialet for splittet oppmerksomhet: "Vi trenger egentlig ikke distraksjoner. La meg gjenta at ingen forventet at vi skulle være der vi er nå i Premier League før sesongen. Det er sannheten." Han understreker at Liverpools sterke ligaposisjon er uventet og bygger på en rekke nysigneringer. "Vi fikk inn mange nye spillere. Ingen visste nøyaktig hvordan det ville gå."

I stedet for å føle seg presset til å opprettholde posisjonen, ser Klopp det som en mulighet til å omfavne utfordringen. "Å være i det og nå plutselig få rollen som at vi har noe å tape, det forstår jeg ikke. Du kan ikke være utfordreren hele året, ingen forventer at du skal være der, du er der og plutselig kan du miste den. Det gir ingen mening."

De siste uavgjorte kampene, spesielt mot Manchester United, har ikke lagt noen demper på Klopps optimisme. Han erkjenner skuffelsen, men legger vekt på det positive: "United-kampen. Det er merkelige tider. Vi drar til United to ganger de siste tre ukene, spiller to gode kamper, men vinner ikke. Den ene taper vi [i FA-cupen]! Det er sprøtt, men det skjedde, det er slik fotball er. Og så fikk vi ett poeng i den neste kampen."

Med poenget mot Billig Manchester United Trøye Sett For Barn er Liverpool fortsatt med i tittelkampen, og Klopp tror at de kan fortsette å kjempe om tittelen: "Vi hadde vært med i kampen selv om vi hadde tapt der. Det er mulig. Det er ikke gitt at alle de andre lagene vinner alle kampene sine." Han er fortsatt fokusert på det store bildet og erkjenner verdien av hvert eneste poeng.

 

Marokko Fotballdrakt

Premier League er fortsatt en prioritet, men Europa League er også et fristende alternativ. Det er det eneste store trofeet Klopp ikke har vunnet på Anfield, etter å ha tapt finalen mot Sevilla i 2016. Ønsket om å vinne turneringen er imidlertid mer et kollektivt ønske enn et ønske om personlig ære.

"Det handler ikke om meg", insisterer han. "Det er en turnering vi er med i, og jeg vet hvor mye den betyr. Jeg er en fotballperson. Jeg har et desperat ønske om å vinne, men ikke på grunn av meg. Folk lager slike historier, og jeg forstår det også, men det er ikke nødvendig."

Klopp erkjenner at han har tatt lærdom av nederlaget i 2016: "Det første året, i første omgang i Basel mot Sevilla, var det vanskelig å ta innover seg. Vi tok det med oss og lærte av det, og jeg håper vi kan bruke det, selv om laget nå er helt annerledes."

Når det gjelder kvartfinalen mot Atalanta, forventer Klopp en tøff kamp. Han anerkjenner det italienske lagets styrke under Gian Piero Gasperini: "Atalanta er et godt organisert lag. Gasperini har gjort en fantastisk jobb der i mange år. Han klarer alltid å finne en måte å gjøre laget sitt til en vanskelig motstander."

Tilskuerne på Anfield kommer til å spille en avgjørende rolle, ifølge Klopp: "Vi kommer til å trenge all den støtten vi kan få fra tribunen, for å være ærlig, for å slå dem ned." Han erkjenner at bortekampen er en utfordring, men er likevel fortrøstningsfull: "Det er selvsagt bare det første oppgjøret, men returoppgjøret er i Bergamo, og sannsynligvis vil de få litt hjelp der også. Det er vanskelig, men det er også en kvartfinale, og jeg håper vi er klare for det."

Billige Liverpool Fotballdrakter For Damer sesong har vært en berg- og dalbane av spennende oppgjør og tøffe uavgjorte kamper. Likevel er Klopps urokkelige tro på laget og deres evne til å håndtere utfordringene ved å konkurrere på to fronter til å ta og føle på. Nå som de nærmer seg kvartfinalen i Europa League og fortsetter jakten på Premier League-tittelen, forbereder Anfield seg på en potensielt avgjørende periode i klubbens nyere historie.